Honka Vedon vieraaksi lauantaina
Korisliiga joukkueJulkaistu: 14.03.2024 09.25

Honka Vedon vieraaksi lauantaina

Naisten Korisliiga runkosarjan päätöskierrokset ovat käsillä ja Vimpelin Veto kohtaa lauantaina 16. maaliskuuta klo 18 huippuottelussa kotihallissaan Tapiolan Hongan, joka on sarjassa tällä hetkellä kolmantena. Molemmat joukkueet haluavat voittaa ottelun, sillä samalla pelataan asetelmista kohta alkaviin pudotuspeleihin. Hongan avainpelaajia ovat Tayanna Jones (22,2 ka/ottelu) ja Cierra Walker (20,8 ka/ottelu), joka pelaa toista kautta Hongan väreissä. Vedon ykköspyssy Sam Breen (23,9 ka/ottelu) on ollut loukkaantuneena mutta saattaa pelata jo lauantaina Honkaa vastaan.

-Hongan jenkkikaksikon puolustaminen on tärkeä osa puolustuspeliä, lisäksi joukkueesta löytyy 3 pisteen heittovoimaa runsaasti, hyökkäyspäässä meidän pitää juosta ja liikuttaa palloa sujuvasti, ennakoi Vedon valmentaja Jukka-Pekka Kujala.

Lauantain otteluisäntänä toimii Käyttöauto, joka järjestää Renault-koeajopäivä klo 12-17 liikuntahallin pihalla. Kaikille koeajajille on tarjolla pääsylippu illan korisotteluun joka alkaa klo 18.00.

kuvassa: Vedon sentterikolmikko Sirena Tuitele (33), Sam Breen (34) ja Cayro-Lyza Toomingas (22) ovat valmiina lauantain Honka-otteluun

kuva: Ville Vuorinen