KUNNARIKETUN PESISLIIKKARI 2024


Mitä?

Liikunnan riemu kuuluu pienillekin! Täysin uudistettu Kunnariketun pesisliikkari on 4-7 -vuotiaille lapsille tarkoitettu liikuntaleikkikoulu, jossa tärkeintä on liikunnallisuuteen kannustaminen, ryhmässä toimimisen opettelu sekä monipuolisen liikunnan ja motoristen perustaitojen omaksuminen leikin varjolla. Aktiivisuutta haetaan ilon ja onnistumisten kautta ja etenkin alle kouluikäiset lapset pääsevät tutustumaan turvallisesti liikunnan harrastamiseen.

Omia välineitä ei tarvita mukaan. Juomapullo ja lenkkarit riittää.

Missä ja milloin?

Liikuntahallin kentällä torstaisin klo 17.00 - 17.45. Liikkaria järjestetään 6.6. - 25.7. (Pois lukien 13.6. pelin vuoksi).

Ilmoittautuminen

Erillistä ilmoittautumista ei tarvita. Pesisliikkariin voi osallistua maksutta, jos on ollut mukana palloilukerhon toiminnassa talvikaudella. Uusille osallistujille osallistumismaksu 20€, joka sisältää vakuutuksen. QR-koodilla voi liittyä Whatsapp-ryhmään, jossa ilmoitetaan ajankohtaisista asioista.

Ohjaajat

Pesisliikkarin ohjaajina toimivat Neea Rannanpää ja Aino Riihimäki. Lisätietoja antaa junioripäällikkö Santeri, vetojuniori@japo.fi / 0442990997.

Kuvat